söndag 4 november 2012

NY - Dag 3

Dagen startade med frukost och eftersom det var sån kö till den så gick vi ner lite senare, men faktiskt alla hade visst tänkt lika som oss. Värsta kön, men till sist kom vi in och fick dom 3 sista våfflorna. 
Efter det en promenad genom central park där vi kom till, vad som skulle ha varit målet för New York maraton. 

På promenaden mot Times Square kom vi förbi området med skyskrapan och den fallna kranen. Där var det dock avspärrat så vi fick gå en liten omväg, men till sist var vi framme och hittade affären med M&M där Lise fick sig en påse med godis. 
  

Eftersom vi var lite nyfikna på hur det såg ut downtown, köpte vi biljetter till sightseeing bussarna och tog oss ner till battery park. Det var fortfarande vissa byggnader som var utan el och man pumpade vatten ur byggnader. Vattnet var runt en byggnad och vi såg att förödelsen var total. Bilar med löv i och som troligen hade varit vattenfyllda. 

Hela färden tog ca 2 timmar och vi var rejält nedkylda efter denna, så det var bara att kliva av vid central park och promenera kortaste vägen hem för att tina upp innan vi skulle iväg på information med spring travel ang. den inställda new york maran. 

Dagen avslutades på en italiensk restaurang tillsammans med Fredrik, Maarit, Marie och Lars. 

Efter ännu en hektiskt dag håller ögonen på att åka ihop och det är dags att få sin skönhetssömn och nu får vi sova en timme längre för det är dags att ställa tillbaka klockorna här i NY till vintertid. 

Tjillevippen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar