torsdag 3 mars 2011

Det börjar närma sig!

Torsdag e.m. - lite nervöst börjar det allt bli. I kväll blir det absolut sista step-passet hade inte tänkt köra någon step alls den här veckan men så blir det två stycken i stället. Men i kväll kommer det att bli så lugnt så att det är risk för att deltagarna somnar :o


Fredag - packning och sen i väg till Gävle för att kolla in systerdotter där hon svingar i trapetsen när hon uppträder som Tingeling i Peter Pan. Det ska bli görskoj!


Lördag - Upp tidigt.... Hämta skidorna, 11.30. Alltså han är en klippa som donar och fejar med mina skidor. Fästzonen ska kortas av en dec, Hoppas, hoppas det funkar på Söndag nu då. Tankar börjar komma undrar om jag inte hade vikten på hälarna i stället för hela foten, tänk om det blir fel till Söndag..... Ja, jäklars. Nä det kommer att bli bra!!!!
Hämtas strax efter 12 av 2 klassikerkompisar för att ta oss ända upp till Mora.
Väl på plats är det bara att slappna av så gott det går och lägga sig tidigt så man blir utsövd tills klockan ringer kl. 3.00 typ, det är ju mitt i natten ju. Sova, sova, sova på bussen upp till Sälen är nog ett måste annars blir det nog jobbigt värre.


Men det är ju hela 2 dagar kvar, så nu är det dags att sluta noja och träna in nya programmet step till kvällen. 


Tjillevippen vet jag!

1 kommentar: