söndag 26 februari 2012

Härlig kvartalsutbildning

Återigen en helt enorm release av BodyCombat 51. Det är så härligt att det blir nytt program varje kvartal man hinner precis tröttna på den befintliga så kommer det en ny färdigkoreograferad av "the best of the best" och det räcker med att enbart lära sig programmet, inte för att det för den delen är superenkelt det är ju en hel timmes koreografi man ska lära in. 
Dagen till ära fick vi åka till Sats på Hötorget i Stockholm, superbrudar som vi är tog vi bilen ända fram, hur svårt kan de va'? Det gick himla bra åkte bara fel en gång svängde höger istället för vänster men vi gjorde bara en 180 graders så var vi "on the track again". Sen var det bara att åka hela Sveavägen ner och svänga in i p-huset vid hötorget. Lätt som en plätt :)


Vi fick nöta lite teknik också, vilket alltid är lika bra. Och instruktören, Mikko från Finland, var riktigt duktig på att beskriva tekniken och riktigt smidigt, tjohej vilka jumping knee han gjorde. Jag tyckte det var super att Camilla skulle få ta dom eftersom hon är så duktig på det, men så kom jag på att det var ju för bövelen jag som ska ha den låten, ja ja men vad gör det. Jag hoppar säkert lika snyggt som Camilla och minst lika högt som Mikko... NOT! Men det är bara att nöta, som sagt hur svårt kan det va`?


Nu blir det soffläge och "Äkta människor" tillsammans med ett glas ramlösa och en bit choklad (eller var det några bitar... )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar