måndag 28 januari 2013

Core boll intervall


Igår morse när jag låg kvar i sängen, kände jag att jag ville ta core boll ett steg till och varför då inte göra ett intervall-pass av det hela. Core-boll intervall, d.v.s. tuffa core-övningar på boll varierat med pulsträning som hopprep, burpees m.m. m.m. Messade instruktörskompisen med mina idéer och som tur var nappade hon direkt. Då blev det att hoppa ur sängen och köra igång med lite träning och precis core-boll intervall. Måste erkänna att efter 2,5 veckas sjukdom blir det till att verkligen träna på burpees igen för inte orkade jag många inte. Men får väl ösa på då och köra några varje dag då får man ju upp värmen också. Tänk om man kunde göra det till en vana att direkt på morgonen köra några, hmmm ja ska verkligen prova.


I dag hade jag tänkt att jag skulle prova gymmet här på jobbet, en annan hade ju för sig att det var gratis, så jag blev lite snopen när jag inte kom in med mitt kort. Efter kontakt med receptionen fick jag veta att det kostar pengar, inte mycket men ändå. Eftersom jag redan nu har kort till ett annat gym så vete tusan om jag ska ta ett till. Samtidigt är det väldigt bra att komma ifrån på lunchen och göra något annat, jag har ju en förmåga att luncha framför datorn och jobba samtidigt. Får väl fundera på om jag kan avvara pengarna för att öka välmåendet istället.


lördag 26 januari 2013

Lite core till att börja med

Har fått en hosta som heter duga och jag tänkte låta det läka ut ordentligt innan jag kör igång med träning igen.
Men tänkte att lite core kan väl inte gör så mycket, men oooops då 20 minuter räckte gott och väl.

På f.m. var jag ner och hjälpte kollegan med att slussa in folk till bodystep för hon kom med andan i halsen från vattengympan. Vilken himla tur att Cicci finns som kan köra nu när jag är sjuk och inne på 3:e veckan dessutom. Nu måste det banne mig snart vara slut på baciller i min kropp, så mycket sjuk som jag blir borde min kropp vara immun mot alla sjukdomar snart. 

Var kvar en stund när dom körde igång passet och det var ett enormt sug i min träningstarm, sån himla bra musik och så satans roligt med bodystep. Men nu känner jag att det är det nära, har jag tur så kanske på tisdag... 


fredag 25 januari 2013

Int mycket här int

Ser fram emot den dagen då jag får tid att uppdatera denna blogg igen eller om jag bara ska ta och lägga ner och konstatera att jag ALDRIG kommer att få till den tiden som behövs.

Tjille!