torsdag 29 augusti 2013

Second chance
Ja fyscoachen fick en andra chans och denna gången gick det lite lättare att ta bort låsningarna, gjorde inte lika ont som första gången och jag tror jag kunde slappna av bättre.

Nu känner jag att jag kommer att bli bra, jippie!!!måndag 26 augusti 2013

Ojojoj ryggen värker...

Låsningen i ryggen har inte gått bort däremot har den blivit betydligt värre, har aldrig haft så här ont i ryggen tidigare nu har jag svårt att få ner luften trots att jag inte rör på mig :( 
Hoppas jag får en tid hos den "gamla vanliga" inom en jättesnar framtid annars ligger mina träningspass risigt till denna vecka.
Ojojojoj vet inte om jag törs gå tillbaka till den nya fyscoachen igen, synd det för jag tyckte han verkade riktigt riktigt bra, men jag får välj välja olika tillfällen att gå till den ena eller den andra. Lårproblemen tror jag att jag fortsätter med hos den nya och den gamla får ta låsningarna i ryggen :)

fredag 23 augusti 2013

Nu är det en månad och en vecka

sen pappa gick bort och det känns konstigt men det går i varje fall.
Det är i varje fall dags att ta tag i bloggen igen och börja uppdatera den lite mer frekvent för träningen har jag hållt i som tur är. 
I veckan har jag provat på en ny fyscoach för att få en second opinion ang. mina lårproblem. Och denna gången blev det inga kompartmentsproblem, däremot är det stepup muskeln som behöver stretchas ut. Nu ska jag stretcha långa höftböjarmuskeln 5-7 gånger om dagen med 30 sekunder/sida. Som dom flesta vet är inte stretch min allra starkaste sida och just därför har jag lagt upp stretchen som ett mål i funbeat för det skulle vara sjukt skönt att kunna träna utan att få värsta värken i låren. 
Han tog även bort en massa låsningar i ryggen och korrigerade bäckenet som var lite roterat, så idag känns det som om att någon kört över mig med en ångvält typ, men som tur är går det över. Tar nog en extra vilodag idag för att i morgon vara pigg som en mört till bodystepen. Men jag är sugen på att springa en sväng för det var ett tag sedan sist, men som sagt det blir en morgondag också.